Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Религија
Јеховини Сведоци
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 265056" data-attributes="member: 229"><p>Омилените мои.</p><p>Уште го чекам денот кога ќе ме снема. Така ѝ рекле некои на мајка ми кога животот ми висел на конец...требала да се обрати кон вистинската сила за да преживеам. Што знам, веројатно потајно се придружила, па сега им стојам запишана во книгата на бесмртните дури не се решат да ме подзабришат.</p><p>Искрено, иако знам да почитувам религии, немам ни грам почит кон ваквите движења што проповедаат на таков прост начин, чиниш рекламираат умрен коњ на рипит. Моите дома не се замараат со мојата (не)религиозност, некој на врата со флаер ќе ми го промени животот демек...</p><p></p><p>Инаку корените им се уште од 1870та некаде, но често го менувале името зашто биле мала организација која брзо ја разоткривале, па ги растерувале поради тоа што ги сметале за богохулници. Исто така немаат навика ниту празници да слават, макар тоа биле и државни празници или родендени, нели, пагански е.</p><p>Благо кажано - булшит. Тие книжињата им се пресмешни. Абе то светлини, градини...дајте ми на живот такви, кога ќе умрам се знае какви 2 метра ме чекаат.</p><p>Ако не сте се запознале со проповедите <span style="font-size: 9px">(среќни сте)</span>, имаат и <strong><a href="http://www.jw.org/mk/">веб страна.</a></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 265056, member: 229"] Омилените мои. Уште го чекам денот кога ќе ме снема. Така ѝ рекле некои на мајка ми кога животот ми висел на конец...требала да се обрати кон вистинската сила за да преживеам. Што знам, веројатно потајно се придружила, па сега им стојам запишана во книгата на бесмртните дури не се решат да ме подзабришат. Искрено, иако знам да почитувам религии, немам ни грам почит кон ваквите движења што проповедаат на таков прост начин, чиниш рекламираат умрен коњ на рипит. Моите дома не се замараат со мојата (не)религиозност, некој на врата со флаер ќе ми го промени животот демек... Инаку корените им се уште од 1870та некаде, но често го менувале името зашто биле мала организација која брзо ја разоткривале, па ги растерувале поради тоа што ги сметале за богохулници. Исто така немаат навика ниту празници да слават, макар тоа биле и државни празници или родендени, нели, пагански е. Благо кажано - булшит. Тие книжињата им се пресмешни. Абе то светлини, градини...дајте ми на живот такви, кога ќе умрам се знае какви 2 метра ме чекаат. Ако не сте се запознале со проповедите [SIZE=1](среќни сте)[/SIZE], имаат и [B][URL='http://www.jw.org/mk/']веб страна.[/URL][/B] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Религија
Јеховини Сведоци
На врв
Bottom