Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Језива дилема
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Давор" data-source="post: 338354" data-attributes="member: 2070"><p>Ако добро сфатив, прашањето ти е дали би останал со личноста во врска/брак доколку и се случи некоја незгода и има последици?</p><p>Нормално дека би. Секој човек во вистинска смисла на зборот според мене мислам дека би останал доколку ја сака личноста. Ако сум со некоја во врска, значи ја сакам. На сите нас може да ни се случи некоја незгода. Можеби и мене нешто ќе ми се случи, дали би сакал партнерката да ме напушти? Се разбира дека не. Би останал и би се потрудил заедно да го пребродиме тој период.</p><p>Не гледам никаква дилема тука. Посебно ако станува збор за пар во брак кои си ветиле еден на друг дека ќе бидат заедно и во добро и во лошо.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Давор, post: 338354, member: 2070"] Ако добро сфатив, прашањето ти е дали би останал со личноста во врска/брак доколку и се случи некоја незгода и има последици? Нормално дека би. Секој човек во вистинска смисла на зборот според мене мислам дека би останал доколку ја сака личноста. Ако сум со некоја во врска, значи ја сакам. На сите нас може да ни се случи некоја незгода. Можеби и мене нешто ќе ми се случи, дали би сакал партнерката да ме напушти? Се разбира дека не. Би останал и би се потрудил заедно да го пребродиме тој период. Не гледам никаква дилема тука. Посебно ако станува збор за пар во брак кои си ветиле еден на друг дека ќе бидат заедно и во добро и во лошо. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Језива дилема
На врв
Bottom