Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
ТВ
Серии и емисии
Јади бурек со Јанко
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="i_wanna_fly" data-source="post: 210904" data-attributes="member: 1553"><p>Навистина не ми се допаѓа неговото однесување. Ако веќе е емисија за народот, каде што народот ќе може да каже што му лежи на душа, Јанко сигурно не треба да се однесува така. Пред некој ден, имаше покането некој кардиохирург во емисијата, мислам дека беше др. Таџер, образован и почитуван човек. Јанко, таков целиот искомплексиран, едвај му даде на човекот да прозбори. Само која беше разликата во разговорот и изразувањето на нив двајцата... Јанко се однесуваше како да е... не знам како да го опишам... Како сељак бре! Едно време ми се чинеше дека докторот толку беше иритиран што ќе станеше и ќе му ја пукнеше една на сељаков. Доктор како доктор, се разбира дека ќе користи стручни термини. Дури и јас ја разбирам барем половината од нив. Не можам да се сетам точно за што се работеше, ама се сеќавам дека како што зборуваше докторот, овој само го прекинуваше и се уфрлуваше, како да сакаше да се докаже...</p><p>Бог да чува и да брани од такви како него. На моменти е добар, на моменти тотално откачува, како да се чувствува загрозен дека гостинот ќе му ја преземе емисијата. Јас би рекла дека единственото лошо нешто е тоа што Јанко не се однесува 100% професионално, и што дозволува таквите работи да испливаат на површината.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="i_wanna_fly, post: 210904, member: 1553"] Навистина не ми се допаѓа неговото однесување. Ако веќе е емисија за народот, каде што народот ќе може да каже што му лежи на душа, Јанко сигурно не треба да се однесува така. Пред некој ден, имаше покането некој кардиохирург во емисијата, мислам дека беше др. Таџер, образован и почитуван човек. Јанко, таков целиот искомплексиран, едвај му даде на човекот да прозбори. Само која беше разликата во разговорот и изразувањето на нив двајцата... Јанко се однесуваше како да е... не знам како да го опишам... Како сељак бре! Едно време ми се чинеше дека докторот толку беше иритиран што ќе станеше и ќе му ја пукнеше една на сељаков. Доктор како доктор, се разбира дека ќе користи стручни термини. Дури и јас ја разбирам барем половината од нив. Не можам да се сетам точно за што се работеше, ама се сеќавам дека како што зборуваше докторот, овој само го прекинуваше и се уфрлуваше, како да сакаше да се докаже... Бог да чува и да брани од такви како него. На моменти е добар, на моменти тотално откачува, како да се чувствува загрозен дека гостинот ќе му ја преземе емисијата. Јас би рекла дека единственото лошо нешто е тоа што Јанко не се однесува 100% професионално, и што дозволува таквите работи да испливаат на површината. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
ТВ
Серии и емисии
Јади бурек со Јанко
На врв
Bottom