Црнобело Форум

Дејмон
Дејмон
Во ист момент ко ми пиша, ти лајкнав мислењето.
ПИШАНО БИЛО ДА ЗБОРУВАМЕ!
emzzy
emzzy
па како.... :)
одамна не сме си пишувале.. хохо
Дејмон
Дејмон
Се заборајвме.
Како си ми ти, си се нервираш за дечкото глеам, го вреѓаш онде во темана.
emzzy
emzzy
Кој го ебит него,си фати друга и дури ми кажа..копук
Сеа за сеа ново немат, неможам да си најдам некој ама и не ми требит ќе паузирам.. :р
тии??
Дејмон
Дејмон
И ја пауза прам! Месец веќе.. :)
Ако си сама, гола и ти е досадно некоја вечер.. Јави се!