Црнобело Форум

Дејмон
Дејмон
ХАХАХАХА!
Знам де, ти проверуам профилот на фејс за сваки случај.
emzzy
emzzy
Aaaa taka a :)
Nema nisho sho da vidish, grdotilok..novo nisho nema i take
Дејмон
Дејмон
Грдотилок, you say? Не дека не си арна али има време за тебе бе, ќе нарасниш и бомба ко сестра ти ќе си.
Ја си иам нов фриз.
emzzy
emzzy
Ama sestra mi e bombaaaaaaa i jas ko nea kje sum jej jej jej
Aj klaj slika