Црнобело Форум

Дејмон
Дејмон
Да бе срц. Кај ти умирам ја шо се секираш. :*
emzzy
emzzy
Кикич мој најубав :*
Дејмон
Дејмон
Еее го погоди. :* Емили ќе те викам од сеа.. фенси ми е.
emzzy
emzzy
Добро може, сеедно ми е..битно да ми викаш некако :*
Дејмон
Дејмон
Сама не идеш а? хахаха :*********
emzzy
emzzy
Па не сум будала да идам сама :******** :p
Дејмон
Дејмон
Хахахаха, буцка една :***