Црнобело Форум

Дејмон
Дејмон
A шо, дека сум мал тетка да те викам? :))))
Обврски имам еден куп. Па и пц-то ми се расипа и така.
Trouble
Trouble
Ауууу скраја да еее, можеш дада да ме викаш, тетка ни под разно! :)) Ај оправдано ти е што не си многу присутен, се извади :p :*
Дејмон
Дејмон
Хихихи :) Така стара се осеќаш а? хахахаха :)
А ти неоправдани пишуваш? :) :**
Trouble
Trouble
Пишувам бе како не, пффф уште прашуваш :p :)) Не се осеќам стара де, ама покрај тебе се осеќам како дадичка :*
Дејмон
Дејмон
Хахаха, муабетот е ти си My hot babysitter ХАХАХА :p
Trouble
Trouble
Woow it sounds graat ^_^ Срце тоа убано на дада :)) :*
Trouble
Trouble
btw ти текнува на сликитееее за во кујнаа?! :)) (човечето шо се срами)
Дејмон
Дејмон
Хахахахаха како не ми текнува :p Да бев поголем можит ќе ги остваревме. хахаха :)
Trouble
Trouble
Или јас да бев помала :))) :*
Дејмон
Дејмон
Така пубо :D
Trouble
Trouble
И за мене е така поубо да ти кажам право, сакам да имам пак 15 годинкиии :((
Дејмон
Дејмон
Пак годинки, пак демек малце се и сеа годинки абе ај мрш :p Иначе, не сакам ја да пораснам доста ми се овие 15 :)
Дејмон
Дејмон
Пак годинки, пак демек малце се и сеа годинки абе ај мрш :p Иначе, не сакам ја да пораснам доста ми се овие 15 :)
Trouble
Trouble
Па да деее кој лудак сака да порасне кога има 15, освен оние шмизлине на кои им пораснале малку цицињата и ајде сега се фраерки па едвај чекаат да имаат и 20 години и поголеми цицки и да ги пуштаат надвор до покаснооо :)))
Дејмон
Дејмон
ХАХАХАХ Па ко така и ја сакам да нараснам.. уствари да ми нарасне овој другаров доле :))
Trouble
Trouble
Еее тој ќе ти нарасне ич гајле да си немаш срцка ;) :**
Дејмон
Дејмон
Чул те господ. А ова со аватаров ? Некоја кладба изгуби или?
Trouble
Trouble
Да бе остај се, избрав предизвик и морам уште некој ден сега да си го поносам, ама после кога ќе стаам некој јебозовен ќе видам дали пак ќе ви смета мојов аватар :p :)))