Црнобело Форум

Дејмон
Дејмон
во пекара бе емзи
кифла со крем може?
emzzy
emzzy
не
Дејмон
Дејмон
Дејмон
Од кај тоа па сеа ?
emzzy
emzzy
eee осетив
Дејмон
Дејмон
Ќути тамо. Ништо не си осетила. :p
Си те сакам јас. Не се секирај. <3
emzzy
emzzy
јас све осеќам, не се секирај xD <3
Дејмон
Дејмон
Не зезај. :)
Те лажит осечајот. :D
emzzy
emzzy
не не не........
Дејмон
Дејмон
Пфф!
Емка! Ја те сакам, ти незнам дали ме сакаш и така убо си е сe. :)
emzzy
emzzy
ех ех ти не знаеш аииии хаха
Дејмон
Дејмон
чиста вистина. :)
emzzy
emzzy
Ако ме сакаш-те сакам и јас тогаш, ама немој на крај да испадне лажно, лошо ќе е
mwa:p
Дејмон
Дејмон
Па ти не ми верваше, вие од охрит не вервате нишчо.
Зш лажно да е ма.
Си се сакаме пак jej <3
emzzy
emzzy
Абеееее ќе ми дојш сеа по кошула и блузи овде, па ќе ти кажам убо
<33
Дејмон
Дејмон
Нормално. А сакаш да ме видиш аааааа?