Црнобело Форум

Andrea Bloodbucket
Andrea Bloodbucket
ххааххаа :D.
Шмекси
Шмекси
:D Најфин народ сте, дури пофин и од скопјаништава
Andrea Bloodbucket
Andrea Bloodbucket
какви сме такви сме, тие сме :D.
него ти од кј си?
Шмекси
Шмекси
Скопје за жал :D