x3m

Локација
Скопје
Пол
Машко
Професија
Студент

Следачи

Трофеи

 1. 15

  Сериозно омилена личност

  Вашите мислења привлекле повеќе од 100 допаѓања.
 2. 10

  Незапирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме ви беше потребен повеќе од еден ден!
 3. 10

  Ме бендисуваат

  Вашите мислења им се допаднале 25 пати на останатите членови.
 4. 5

  Зависник

  30 постирани мислења. Мора да ви се допаѓа тука!
 5. 2

  Некому му се допаѓате!

  Некому му се допаѓа една од вашите пораки. Продолжете со такво постирање!
 6. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.