Seashell

Роденден
20 август 1996 (Возраст: 24)
Пол
Женско

Трофеи

 1. 200

  Член повеќе од две години

  Честитки! Ти беа доделени 200 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од две години.
 2. 100

  Член повеќе од една година

  Честитки! Ти беа доделени 100 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од една година.
 3. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.