Sasho's latest activity

 • S
  Sasho одговори на темата Што е љубов?.
  Епа затоа тука е сведено само на побарувачка од страна на оној што мисли дека е малку поразличен а со тоа и емоционално зрел а не е и...
 • S
  Sasho reacted to Outrider's post in the thread Што е љубов? with Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  И тоа како постои, само не е за сите. Сепак треба сериозно познавање на самите себеси, познавање на партнер/ката, имање доволно почит за...
 • S
  Sasho одговори на темата Телема.
  Јас се извинувам ама мене ова ми личи на сатанистичка пропаганда. Ништо не разбрав ни знам да има нешто по Македонија вакво.
 • S
  Sasho одговори на темата Што е љубов?.
  Измислица за да не останиме сами на стари години. Избледува љубовта и секој втор изневерува ама уште бараме сигурност и почит и поштен...
 • S
  Sasho одговори на темата Попис на населението 2021.
  Мајката нивна сега нашле. Ма нека се гонат со попис со све! Ако сата во двор ќе застанеме нека пишат а дома никого не пуштам при ризичен...