Outrider's latest activity

 • Outrider
  Нели овие беа така некако...рептилијанци? :pusi
 • Outrider
  Outrider reacted to Electra's post in the thread Политички настани низ светот with Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  И пак вести поврзани со кралското семејство. Реално, човеков со сила го одржуваа во живот, ама навистина неприродно е да одржуваш некој...
 • Outrider
  Outrider одговори на темата Фан клуб на Арсенал.
  Кои се тие Славија бе, што е тоа млекара некоја, мислам имаше утакмица во ЛШ кога Арсенал тепа 7-0 дали беше Спарта, Славија (тие ги...
 • Outrider
  Outrider reacted to Electra's post in the thread Позитивна психологија with Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Не сакам да бидам парти пупер и секако дека кај секого различно влијае, па ако помага на некој - супер, ама мене ми се малку така...
 • Outrider
  Outrider одговори на темата Фан клуб на Арсенал.
  Најлошото издание на Арсенал откако го пратам низ сите овие години беше со Ливепрул. Два шута на гол во 90 минути, никакво залагање...
 • Outrider
  Outrider одговори на темата Пандемија 2020.
  https://www.ajmc.com/view/increased-rates-of-ed-visits-for-suicide-violence-mental-health-and-overdoses-seen-throughout-pandemic...
 • Outrider
  Outrider reacted to Electra's post in the thread Гости со немирни деца with Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Не ми пречат децата, ми пречат родителите и веројатно нема веќе да ги поканам да стапнат ни сами. Има родители што буквално ги носат...
 • Outrider
  Outrider reacted to 187 SB's post in the thread Испукајте се with Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Една од работите која најмногу ме нервира е кога некој после милион години ќе се сети и ќе ме побара оти му треба услуга. Тие луѓе кои...
 • Outrider
  Outrider reacted to Electra's post in the thread Вашиот град: некогаш и сега with Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Пааа... како го паметам Куманово, можам да кажам дека само плоштадот и кејот се сменети т.е. средени малку. Под тоа подразбирам нови...
 • Outrider
  Outrider reacted to escape's post in the thread Куќа или стан? with Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Во стан како во дупка да си. Не сум живеела во куќа, не знам како е, претпоставувам бара и повеќе одржување, но верувам дека е многу...
 • Outrider
  Outrider одговори на темата Што е љубов?.
  И тоа како постои, само не е за сите. Сепак треба сериозно познавање на самите себеси, познавање на партнер/ката, имање доволно почит за...
 • Outrider
  Outrider reacted to -alf-'s post in the thread Денес ме насмеа... with Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  :giggle
 • Outrider
  Outrider reacted to Electra's post in the thread Балетанки with Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Иде потоплото време и се ежам од појавата на оваа... аномалија. Балетанка е сигурен начин да се однесе аутфитот во неповрат. Па то...
 • Outrider
  Outrider reacted to Electra's post in the thread Јавна Соба на Телеграм with Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Ко и што си мислев, ништо ново во врска со случајов. Се затворила собата, демек приведени, демек ова... ама демек. Вчера гледам ми...
 • Outrider
  Outrider одговори на темата Моментално гледам.
  Ова е интересен случај имам чак пишувано на блогот за ова, јака секта која 51 ден се држела во борба со ФБИ и остали, имаше снимки каде...