MajkaMuNaMarko's latest activity

 • MajkaMuNaMarko
  MajkaMuNaMarko reacted to Sasho's post in the thread Дали сте заразени со форумов? with Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Мислам дека се почесто го посетувам форумов и си пишувам по него хахаха интересно ми е многу.
 • MajkaMuNaMarko
  MajkaMuNaMarko одговори на темата Породување.
  Честитки! Да се живи и здрави? Успеавте природно?
 • MajkaMuNaMarko
  MajkaMuNaMarko reacted to Anita Nikoloska's post in the thread Породување with Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Здраво девојки денес јас се породив на свет ги донесов ангелчињата Андреј и Маријана.Значи сношти ми дојдоа болки околу 21часот во 22...
 • MajkaMuNaMarko
  MajkaMuNaMarko commented on Anita Nikoloska's profile post.
  Дипломиран економист :)
 • MajkaMuNaMarko
  MajkaMuNaMarko одговори на темата Моментално слушам....
 • MajkaMuNaMarko
  MajkaMuNaMarko одговори на темата Породување.
  Супер, немаш гајле, јас се пораѓав во Ре-Медика, ми дадоа за прочистување, но сепак на крај завршив царски па не стигнав до главното...
 • MajkaMuNaMarko
  MajkaMuNaMarko reacted to Anita Nikoloska's post in the thread Породување with Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Благодарам иначе денес бев во Ре-Медика ми рекоа дека може и сама од дома да се прочистам а можи и таму.Фала ви за подршката ќе ви...
 • MajkaMuNaMarko
  MajkaMuNaMarko одговори на темата Породување.
  Ти даваат таму за прочистување. Ретко кога е апла дека одма ќе се породиш, во принцип целиот процес трае малку повеќе. А и да направиш...