kockakockica@

Трофеи

 1. 10

  Незапирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме ви беше потребен повеќе од еден ден!
 2. 100

  Член повеќе од една година

  Честитки! Ти беа доделени 100 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од една година.
 3. 10

  Ме бендисуваат

  Вашите мислења им се допаднале 25 пати на останатите членови.
 4. 10

  Среќен роденден!

  Среќен роденден! Додадовме на твојот профил 10 поени од трофеи.
 5. 5

  Зависник

  30 постирани мислења. Мора да ви се допаѓа тука!
 6. 2

  Некому му се допаѓате!

  Некому му се допаѓа една од вашите пораки. Продолжете со такво постирање!
 7. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.