Скорешна содржина од Just Smile

 1. Just Smile

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Ти си единствената која после сите падови ме усреќи и насмеа(hug)
 2. Just Smile

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Ти си толку комплицирана, а јас толку вљубен во тебе и во тоа откривање на шифри, наместо користење зборови.
 3. Just Smile

  Што е највредно на светот?

  Семејството, среќата, здравјето
 4. Just Smile

  Денес ме насмеа...

 5. Just Smile

  Денес ме насмеа...

  Опасно по живот:rofl
 6. Just Smile

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Животот е краток. Незнаеме кога се ќе заврши. Затоа не треба да губиме скапоцено време на кавги, лутење, расправии, водење инат. Тоа се некој ситници, кои ние ги претвараме во проблеми. Тие можат да се решат многу лесно, без непотребна драма. Треба да уживаме во секој момент заедно, да направиме...
 7. Just Smile

  Денес ме насмеа...

  :rofl
 8. Just Smile

  Совети

  Vo leto na plaza po pesok odi bosa, pomaga toa.
 9. Just Smile

  Што читав денес на CRNOBELO.com?

  https://www.crnobelo.com/zabava/interesno/64852-zara-google-nike-sto-znacat-iminjata-na-najpoznatite-brendovi
 10. Just Smile

  Останување во брак заради децата

  Јас сум за развод. И јас се разведов а веќе имав дете. Поточно се оженив ради детето, ама не живеевме заедно. И сватив дека неможе цел живот така и се разведовме. И подобро, бар го спасив детето. Сега ќе има подобри услови отколку со жена која незнае да се грижи. Сега се преженив и посреќни сме...
 11. Just Smile

  Имате ли брат/сестра?

  Имам 2 браќа и една сестра. Голема фамилија:D
 12. Just Smile

  Вашите љубовни прекари

  Дебела (а слаба како чечкалица)
 13. Just Smile

  Смешни и непријатни ситуации во маркети

  Влагам у една кинеска продавница со ќерката, мала, тесна, не се поминва. Малата зима нешто, ја идам по неа. Имаше на средина едно како закачалка со појќе помали нез да опишам, ама се клати. Јас со ранец на грб поминвам, и го турнав несакајќи. А на то имаше ластици, шноли, белегзии, свашта. Се на...
 14. Just Smile

  Денес ме насмеа...