Скорешна содржина од Jagotka

 1. Jagotka

  Моментално слушам...

  Омилена !!
 2. Jagotka

  Денес ме насмеа...

  :igra:giggle
 3. Jagotka

  Контур

  Ме интересира да ми кажете кои коректори се добри за контур на лицето и каде може да ги најдам низ нашите продавници Сакам да пробам контур на лицето во домашни услови :wub а немам правилни коректори ве молам помош :nah
 4. Jagotka

  Омилена салата?

  :mstickleШопска, руска, урнебес ехх сега ми се пријаде
 5. Jagotka

  Чај

  Најомилен чај од брусница и хибискус ^^