Скорешна содржина од InnaLaurie

 1. InnaLaurie

  Моментално читам...

  Паднати ангели - Нора Робертс
 2. InnaLaurie

  Предизвик за читање на книги - 2014

  Па ќе видиме до кај ке стигнам! :)
 3. InnaLaurie

  Мисла на денот

  Никогаш не заспивам. Но, постојано се будам.
 4. InnaLaurie

  Моментално слушам...

 5. InnaLaurie

  Вашата моментална љубовна состојба е?

  Сингл.. отворена за нови отворени врски :D
 6. InnaLaurie

  Потребна ли е љубов за секс?

  Не е потребна љубов потребна е само страст.
 7. InnaLaurie

  Секс во кола - да или не?

  Да, зошто да не. За промена е добро, иако кревет си е кревет.
 8. InnaLaurie

  Мисла на денот

  Онаму каде што гордоста се вселува... љубовта ги пакува куферите
 9. InnaLaurie

  Омилени цитати (со наведен автор)

  Постојат луѓе,кои ме доведуваат до состојба на рамнодушност,а мене од тоа чувство ми се повраќа.Парови кои одамна не се држат за рака,се бакнуваат само на железничка и се дупат од обврска,диктираат морални закони.Потсеќаат на бесвкусност како несолено јадење,на шлагер од два акорди,на фризури...
 10. InnaLaurie

  Моментално читам...

  Девојките од Ријад - Раџат Алсанеа
 11. InnaLaurie

  Последна прочитана книга и кратка рецензија

  Мајка и на Перл, Ејми е осудена на 20 години затвор поради убиството на нејзиниот сопруг, татко и на Перл. Што ке се случи кога ке излезе таа и како Перл ке ја прифати мајка си!? Зошто Ејми си го убила сопругот што бескрајно го сакала!? Многу прашања, а моите одговори беа неточни. Ништо не беше...
 12. InnaLaurie

  The Sims

  Едно глупо прашање: Сега почнав да ја играм симс3 и мојот симс живее со друг симс и имаат 2 деца близначки но незнам каде да ги оженам, децата се чуствуваат како деца на Брад Пит и на Анџелина Џоли. :D
 13. InnaLaurie

  Lana Del Rey

  Многу ми е моќна песнава!