grupa serigii's latest activity

 • G
  grupa serigii одговори на темата Раскази - Хумор и Сатира.
  АКО ЛЕЖЕ АФОРИЗМОТ, ЛАЖЕ И ВИСТИНАТА Не будете ги петлите пред да биде формирана новата влада. Да не кокодакаат за џабе, пред...
 • G
  grupa serigii одговори на темата Раскази - Хумор и Сатира.
  АКО ЛАЖЕ АФОРИЗМОТ, ЛАЖЕ И ВИСТИНАТА Разбирам власта да им ја пие крвта. Ама на разбирам опозицијата да им го суши мозокот. Нов бран...
 • G
  grupa serigii одговори на темата Раскази - Хумор и Сатира.
  АФОРИСТИЧКИ ВЕСТИ Да ги фатиме Бугарите некако на спиење, и да ја протнеме нашата историја. Богатите градат подземни бункери да се...
 • G
  grupa serigii одговори на темата Раскази - Хумор и Сатира.
 • G
  АКО ЛАЖЕ АФОРИЗМОТ, ЛАЖЕ И ВИСТИНАТА ЧЕКАМ ДА МИ ЗАЗВОНИ ТЕЛЕФОНОТ. ДА МИ СЕ ЈАВИ ЦИПРАС ДА ПРАША ДО КАДЕ СМЕ СО ИМЕТО. ДА МУ КАЖАМ...
 • G
  grupa serigii одговори на темата Раскази - Хумор и Сатира.
  АКО ЛАЖЕ АФОРИЗМОТ, ЛАЖЕ И ВИСТИНАТА Музиката не е спремна за последната молитва. Човештвото се подготвува за нова „Химна на...
 • G
  grupa serigii одговори на темата Раскази - Хумор и Сатира.
  АФОРИСТИЧКИ ВЕСТИ Несме неоправдано скептични. Коронавирус кај нас не постои. Уште не лазат вошки. Светска пандемија, Коронавирус ...