grupa serigii

Роденден
14 февруари 1949 (Возраст: 71)
Пол
Машко

Ги следи

Трофеи

 1. 5

  Зависник

  30 постирани мислења. Мора да ви се допаѓа тука!
 2. 100

  Член повеќе од една година

  Честитки! Ти беа доделени 100 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од една година.
 3. 2

  Некому му се допаѓате!

  Некому му се допаѓа една од вашите пораки. Продолжете со такво постирање!
 4. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.