Скорешна содржина од Dr.Octopus

 1. Dr.Octopus

  Препораки за филм (општа)

  The Next Three Days (2010) Одличен трилер, амерички римејк на францускиот Pour Elle. Russell Crowe во главна улога на сопруг кој решава да си ја извади жената од затвор по секоја цена откако таа е неправедно обвинета за убиство. Топла препорака !
 2. Dr.Octopus

  За што сте дојдени на форумов?

  За да се дружам и другарувам :D Да запознавам нови луѓе, и секако, забава и хумор за насабајле уз кафе, пред да влезам во машинеријата.
 3. Dr.Octopus

  Од каде ја добивте инспирацијата за вашиот ник на форумов?

  Од негативецот во Спајдермен :giggle:giggle