Скорешна содржина од dovefox

 1. dovefox

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Знаете ли зошто не работи Фемина форум?
 2. dovefox

  Годините како основа за проценување дали е некој спремен за брак и деца

  Не е спремно ни психички,ни физички.
 3. dovefox

  Што би направиле ако во моментот би имале 100.000 евра?

  Дел ќе донирам,дел ќе потрошам на себе и на блиските.
 4. dovefox

  Што никогаш не би облекле?

  Штикли од 10 цм.,па нагоре.
 5. dovefox

  Вонземјани & НЛО (генерална дискусија)

  Има,само може се понапредни од нас,па многу добро се кријат и ни се смејат.
 6. dovefox

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Некои луѓе не го заслужуваат вашето внимание.Следниот пат проценете подобро.
 7. dovefox

  Гости со немирни деца

  Децата не треба да се тепаат.Треба од најрана возраст да се учат на правилно однесување во домот и надвор од него.Јас отворено би им рекла дека немирните деца се такви затоа што се размазени или им фалат родителска љубов и внимание.
 8. dovefox

  vodata i covekovite prava

  Направени се повеќе испитувања и од странци кои утврдија дека Скопската вода е подобра и од водите на главните градови на соседите. Некои луѓе едноставно преферираат купечка вода дури и да се сигурни дека таа од чешма е во ред.
 9. dovefox

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Сакам да кажам дека ми е предосадно! :patos
 10. dovefox

  Остранување на шминка пред спиење

  Dove сапуните ми се најдобра опција,све вадат. :)
 11. dovefox

  Како го доживувате форумот?

  Ко нешто што замира,а треба да опстане. :igra
 12. dovefox

  Каква коса ве привлекува кај спротивниот пол?

  Надворешниот изглед не е битен туку,внатрешниот.
 13. dovefox

  Луѓе без пријатели

  Немам прави пријатели. :(
 14. dovefox

  Колку часа дневно спиете?

  Скоро ич не спијам или само по 3-4 саати.
 15. dovefox

  vodata i covekovite prava

  Таа практика не е лоша.Скопската вода е во ред,но нејзиниот квалитет во некои од помалите градови е лош.