Скорешна содржина од 84 sk_Y ^_- | Црнобело Форум

Скорешна содржина од 84 sk_Y ^_-

 1. 84 sk_Y ^_-

  Ваша поезија

  "Јас на тебе ќе мислам" На тебе ќе мислам секогаш кога ќе видам како чадот се топи во воздухот во собата. На тебе ќе мислам, секогаш кога ќе мириснам скоро избледен мирис на парфем. На тебе ќе мислам кога ќе вкусам нечиј кармин. На тебе ќе мислам секогаш кога ќе видам толпа луѓе, затоа што во...
 2. 84 sk_Y ^_-

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Од егото си патиме.
 3. 84 sk_Y ^_-

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Сакам да ти кажам дека не сакам да ти кажам, туку да ти покажам сакам.
 4. 84 sk_Y ^_-

  Омилени цитати (со наведен автор)

  “If a poem hasn’t ripped apart your soul; you haven’t experienced poetry.” — Edgar Allan Poe
 5. 84 sk_Y ^_-

  Омилени цитати (со наведен автор)

  И се што сакав, сакав сам. -Едгар Алан По
 6. 84 sk_Y ^_-

  Слушај ја оваа музика!

  3.Alexander Rybak- Fairytale
 7. 84 sk_Y ^_-

  Барам песна/текст на песна

  ФАЛА НАЈМНОГУ! (hug)
 8. 84 sk_Y ^_-

  Слушај ја оваа музика!

  4. Архангел- Never talking to you
 9. 84 sk_Y ^_-

  Слушај ја оваа музика!

  3. Фолтин- Везилке
 10. 84 sk_Y ^_-

  Непопуларни (музички) мислења

  The Script ми се многу без врска. KISS не се ништо посебно. Avicii не е лош, неколку пати со него сум си се расположил.
 11. 84 sk_Y ^_-

  Фетишизам

  Хаха, очекував. Не.
 12. 84 sk_Y ^_-

  Фетишизам

  http://www.urbandictionary.com/define.php?term=gingerphile
 13. 84 sk_Y ^_-

  Музички спотови ала порничи

  Да, ама еве сега 80% од децава од 10тина години имаат сопсвени телефони, таблети, па и лаптопи. И сега ќерка ти го глда спотот "Anakonda", интересно и е, памти, оди на училиште и им се слекува на другарчињата за да "тверка". (онака лупам глуп пример):x Кога ти ќе бидеш викнат на родителска и ќе...