јас така ако подарувам че ми речи.......Се славам, не гледам на датуми. За да подарам поклон или да прославам во името на љубовта, не се разграничувам со календари, едноставно резервирам во ресторан, купувам цвеќе и ја носам на романтична вечера- без разлика дали е тоа 365тиот ден од врската или 243тиот.
хахаа ама баш!јас така ако подарувам че ми речи.......
-со која беше?
-шо напрај па сега се извинуваш
женскиве во пп се многу......како да кажам......
да се самоапдејтувам.......подарувам...не мора на некој важен ден...било нејзин роденден, јубилеј, валентајн...само секогаш ме дочекувале на нож.....во смисла сум се извинувал/////јас така ако подарувам че ми речи.......
-со која беше?
-шо напрај па сега се извинуваш
женскиве во пп се многу......како да кажам......
не треба да ги сфаќаш, само да ги фаќаш, ова де - сакашда се самоапдејтувам.......подарувам...не мора на некој важен ден...било нејзин роденден, јубилеј, валентајн...само секогаш ме дочекувале на нож.....во смисла сум се извинувал/////
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
женско ти е комплицирана направија....два живота да имам нема да ги сфатам
То бе лејди ми се бендисува твоево размислувањене треба да ги сфаќаш, само да ги фаќаш, ова де - сакаш
а месечнина барем си имал ли?или со лејди плао ке ти е прва?Никогаш сум немал годишнина од врска