Годишнина од врска

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
никогаш не сум дочекала годишнина :D не можам така да се приврзам до толку да издржам, така да... :D не знам како е.. а другите што ги знам, одбележуваат ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: 048

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Се славам, не гледам на датуми. За да подарам поклон или да прославам во името на љубовта, не се разграничувам со календари, едноставно резервирам во ресторан, купувам цвеќе и ја носам на романтична вечера- без разлика дали е тоа 365тиот ден од врската или 243тиот.
јас така ако подарувам че ми речи.......
-со која беше?
-шо напрај па сега се извинуваш
женскиве во пп се многу......како да кажам......

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
јас така ако подарувам че ми речи.......
-со која беше?
-шо напрај па сега се извинуваш
женскиве во пп се многу......како да кажам......
да се самоапдејтувам.......подарувам...не мора на некој важен ден...било нејзин роденден, јубилеј, валентајн...само секогаш ме дочекувале на нож.....во смисла сум се извинувал/////
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
женско ти е комплицирана направија....два живота да имам нема да ги сфатам :)

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
да се самоапдејтувам.......подарувам...не мора на некој важен ден...било нејзин роденден, јубилеј, валентајн...само секогаш ме дочекувале на нож.....во смисла сум се извинувал/////
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
женско ти е комплицирана направија....два живота да имам нема да ги сфатам :)
не треба да ги сфаќаш, само да ги фаќаш, ова де - сакаш :D

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Она ми купи дукс а ја палтиче бело убаво, и дукс е мноо убаф, бесмо на вечеру и ептен убаво си пројдесмо
вино романтика :rolleyes:

• Ми се допаѓа
Реакции: 048 and Trouble

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Епа лани да славевме си се почастивме по некое мече и боксерки, а од него добив наочари кои сеуште си ги носам :))
А оваа година поим немам искрено ќе се почастиме ваљда.