Венчавки

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Богами набрзина....А Сарче што така ти текна да се мажиш?

Убаво си свиреше на гитара,седеше на форум....Сега јадење на мажот деца ау бау...Обрврски :D

Blondie нека ти каже како е :D
Не, не ја ќе си продолжам он ручек ќе прави, ќе чува деца. Ја неможам треба овде да се посветам на мојата модераторска кариера. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Blondie and Bum-Bum

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Не, не ја ќе си продолжам он ручек ќе прави, ќе чува деца. Ја неможам треба овде да се посветам на мојата модераторска кариера. :D

Леле Knife што те чекаа...Деца да чуваш ,јадење да правиш :ladno

Ке треба некогаш ја и Мила (Старосватицата и Кумата) да доагаме да му помогнеме :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Blondie and Selma

Blondie

Староседелец
19 февруари 2012
612
1,085
1,093
Нема потреба да се збори еве нешто вака слично само што тука ми се и комшиските деца :D
6a00d8341d77e953ef0154361745ec970c-400wi

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Леле Knife што те чекаа...Деца да чуваш ,јадење да правиш :ladno

Ке треба некогаш ја и Мила (Старосватицата и Кумата) да доагаме да му помогнеме :D
Не, не вие само на гости. Иаме пари ние и за чистачка, готвачка бебисистрека па и двајцата сме модератори големи ни се платите. :D

А да немора поклон во плик, може само некој во поголема кутија, а може и едно домашно кино да ни направите дека двајцата сме по филмови. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Не, не вие само на гости. Иаме пари ние и за чистачка, готвачка бебисистрека па и двајцата сме модератори големи ни се платите. :D

А да немора поклон во плик, може само некој во поголема кутија, а може и едно домашно кино да ни направите дека двајцата сме по филмови. :D
Хахаха...Deal Ете за свадба поклон од Старосватицата (и се надевам Старосватот) ако го фатам до вашата свадба имате домашно кино :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Хахаха...Deal Ете за свадба поклон од Старосватицата (и се надевам Старосватот) ако го фатам до вашата свадба имате домашно кино :D
Оооо да бе и тебе треба да те мажиме стара мома да не останеш.
Knife дај некое наше другарче да и наместиме.

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and Bum-Bum

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Оооо да бе и тебе треба да те мажиме стара мома да не останеш.
Knife дај некое наше другарче да и наместиме.
Така бе другарке....И на мене да ти текне ...Да не останам стара мома :D Хахахах....

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and Selma