Сакам да кажам/Сакам да прашам

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Кој ме сака,ме сака.
Кој ме мрази,џабе се нервира ! ;)

Игнорирање !
Најсилното оружје на паметните луѓе,да ги избегнат будалите !

Тогаш кога немаш желба за ништо,имаш потреба за се !!

Последна промена од модератор:

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Дебелата другарка би се израдувала да ја поканиш барем на кафе : ) ако неќеш партнерка за матура.
Стварно си боцкало:D
Со неа скоро секој ден пиеме кафе пред или после училиште.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Кој ме сака,ме сака.

Игнорирање !

Грешка голема имаш за поимот игнорирање!!

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Другари и другарице,коњи и магарице

Дали некогаш ќе се запрашаме кој на кого го работи орално и по кој основ ?!
Сите ние знаеме кај и во какво време живееме , со оглед на различните карактери тука , на работното место, на училиште ,на факултетите итн ,имаме одредена доза на недоразбирање некогаш со некого по најразлична основа...
Имено, таквите несоогласувања не ретко прераснуваат во караница и се вжештуваат како рингла на 3ка , како што кажав ,а ме негираа стручњаци, игнорирањето е најсилно оружје на паметните ,повекепаметните и поинтелегентните од оние кратко умци и друг прњав веш кој сака да се протне на површина , за жал не му успева..
Сите се декани сите се про декани , асистенти илјада , како Голубчо и Ленче шц , сам да си се товариш со сила и да го носиш товарот на некој кој тоа не ти го зповедал ,тоа ти е исто како некоја да дојде и да сака да ме силува односно сексуално задоволи ,нормално нема да и дадам хах, ако е умна може да размислам ;)

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Кој ме сака,ме сака.

Игнорирање !

Игноρиρањето е знаκ деκа си слаб човеκ и не можеш да се соочиш со пρоблемот или човеκот.. Тρеба да си маж па ρешиш се'. Да се соочиш со човеκот . ;)

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
@malozauvek значи мислата е дво па и тро смислена ,така да некогаш на будала сиротиња неможеш да го здробиш од тепање само затоа што кажал нешто или те опсул итн , будала може да биде и лице со пречки во мозокот така да и тамо сила не се применува и пак доаѓаме на она игнорирање ,а третата фаза е на нормална особа каде што множењето не му е јасно па ти преминуваш одма на одземање ! ;)