Сакам да кажам/Сакам да прашам

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Душава ми се стегна како грутка камен.....има луѓе.се надевам дека ќе има доволно пријавени за помош на апелов
Сега и сите пари од целиот свет да им го дадеме на роделите све им е џабе, она зашто живееле го нема повеќе, да им се помогне посекако...

Луѓе стварно сакам да апелирам барем тука сите сме учесници во сообраќајот тие 5 или колку и да се минути за да стигнеме порано некаде верувајте невредат повеќе од еден човечки живот и невозете повеќе од 50 во населено место, автомобилот е само едно превозно средство кое ни е потребно а не за да се доккожава или изигрува нешто. Уф толку мн револт чуствувам и за тригодишното детенце во Штип ете колку е полицијата си врши работата а брколинда нека продужи да дели флаерчиња по улица и нека се слика.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi, Electra and Saladin

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Сега и сите пари од целиот свет да им го дадеме на роделите све им е џабе, она зашто живееле го нема повеќе, да им се помогне посекако...

Луѓе стварно сакам да апелирам барем тука сите сме учесници во сообраќајот тие 5 или колку и да се минути за да стигнеме порано некаде верувајте невредат повеќе од еден човечки живот и невозете повеќе од 50 во населено место, автомобилот е само едно превозно средство кое ни е потребно а не за да се доккожава или изигрува нешто. Уф толку мн револт чуствувам и за тригодишното детенце во Штип ете колку е полицијата си врши работата а брколинда нека продужи да дели флаерчиња по улица и нека се слика.
Eee,па јас кога велев да има казни,вие се буневте,а откако ќе се случи трагедија се е џабе.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
.... ме направи горд денешниов марш... Студентите докажаа кои се и што се.
Браво другарчиња, браво студентчиња.... ајде да видиме што ќе кажат сега машносаните.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
.... ме направи горд денешниов марш... Студентите докажаа кои се и што се.
Браво другарчиња, браво студентчиња.... ајде да видиме што ќе кажат сега машносаните.
Богами изненадија неочекувано,едно големо браво,така треба....докажаа дека студентите можат и мораат да се организираат,да не попуштат и да продолжат до крај со своите барања.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Eee,па јас кога велев да има казни,вие се буневте,а откако ќе се случи трагедија се е џабе.
Те разбирам сосема и да ти појаснам пак никој не се буни против казните него против висината и баналноста на казните и тоа што казните важат за мене а не за тебе.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Те разбирам сосема и да ти појаснам пак никој не се буни против казните него против висината и баналноста на казните и тоа што казните важат за мене а не за тебе.
Привилегии имало и ќе ги има на жалост,тука сме немоќни.

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Колку што разбрав тој што возел бил 20 годишно момче, ако размислиме разумно, никој на 20 години не може да си дозволи онолку луксузен автомобил, веројатно е богат, уствари не богат, туку многу богат.

Парите не можат да го вратат животот на детето, но можат да ја купат слободата на убиецот, ако можам така да го наречам.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and alba

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Колку што разбрав тој што возел бил 20 годишно момче, ако размислиме разумно, никој на 20 години не може да си дозволи онолку луксузен автомобил, веројатно е богат, уствари не богат, туку многу богат.

Парите не можат да го вратат животот на детето, но можат да ја купат слободата на убиецот, ако можам така да го наречам.
Торбеш од Батинци е. Што мислиш ќе лежи затвор? А за богат сигурно е.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Торбеш од Батинци е. Што мислиш ќе лежи затвор? А за богат сигурно е.
Зарем е битна етничката припадност и од каде е.
Ама кај нас е битна и тоа мора да се потенцира ради јебаниот патриотизам нели, ама така не научија од векови наназад кога се освојувало територии од Аце наш велики. Тоа беше работата и во Штип каде детенцето беше ромче, видовме како полицијата не е способна едно тригодишно дете да најде односно не се ни потруди а да беше од величествените немашеа ни да јадад ама ке го најдеа.

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Зарем е битна етничката припадност и од каде е.
Ама кај нас е битна и тоа мора да се потенцира ради јебаниот патриотизам нели, ама така не научија од векови наназад кога се освојувало територии од Аце наш велики. Тоа беше работата и во Штип каде детенцето беше ромче, видовме како полицијата не е способна едно тригодишно дете да најде односно не се ни потруди а да беше од величествените немашеа ни да јадад ама ке го најдеа.
Демек не е битно од која националност е. Се знае што ќе се случи, или ќе плати казна, или ќе одлежи некои смешни 1-2 години и толку.

Иначе вие поголеми инаети од мене сте биле. Ви реков во другата тема да пишувате зашто овде е општа тема за секакви работи. :)