Сакам да кажам/Сакам да прашам

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Абе шо ке си редите линкови од фб на зидовите и во приватна порака кај секој член и тоа без да ви побара,наредете си ги овде во посебна тема.
Ке заштедите многу време.

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
  • Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Од кога го спасив семејството по втор пат од сигурна смрт и од кога го кажав тоа што ми лежи на душата е се подобро...
Инаку...што сакав да кажам...
Пролетта дојде конечно...
Птиците си цврцорат,поточињата жуборат и све је као на филм (wasntme)
Одличен период...
Фала лепо.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Сакам да кажам дека оваа тема не е моја,не е лошо што никнала како тема ама насловот не ми се допага,ниту пак нејзиниот вовед го објаснува тоа што надолу се коментира.
Ако Хомичот не се грижи за својата жена,не значи дека е п***р во душа,ако не ја задоволува љубовницата,исто така не значи дека е п***р во душа,едноставно толку му е капацитетот,а може и жена му не заслужува.
Тие што за секој еден збор наогаат демунитив,па и од типот облакодерче,не значи дека се педери во душа.
Ама што чеш,некој сакал така да ја усмери темата.
http://forum.crnobelo.com/threads/Хомичи-или-по-нашки-„педери“-во-душа.4578/

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Да кажам дека не посера сонцево, не испечи ептен јако.

Сакам да кажам дека беше одлично, секоја чест и до момциве на промоцијава на албумот. Многу пиво, дружење, ненаспани (то не е важно многу).
Фала ви за времето одвоено со нас, за дружбата се надеваме па ке се видиме наскоро на уште една промоцијa. xD

Пилеп.
Гушка до змај.
xD

• Ми се допаѓа
Реакции: Трн во око

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
СДК на 3мај ќе учествувам на настанот организиран од ракотворците од мојот град, ќе биде изложен и накитот што го изработувам.
Со нетрпение го чекам 3мај, денес се подновив со едно парче облека, сега накит и за тоа ќе си направам (wasntme)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Струмичани имате ли воду ? Ми неамо...
За општину Центар да не прашују, она е у Скопје !

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and Kitty