Партнерот е од село...

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Листајки низ интернет форумите наидав на едно мислење кое малку ме изритира и решив да отворам тема каде што би ги изнеле своите мислења...

Луѓееее ми се бендисува едно моме многу али од село е ... Инаку типкава е паметна,убава,фина..Се запознавме преку сестрами и нејзиниот братучед. Коа се запознавме се гледаше дека и оставив добар впечаток.. али мене ми е тоа шо е од село!! Ке ми се смеат бе . шо да правам!?
финтата е тоа шо секогаш викам. Никогаш нема да фанам девојка од село

Цитатов кажува се...
И би поставила прашање во врска со темата...

Зошто постојат вакви личности на кои им е важно од кај е партнерот?
Се замараат со мислењата на друштвото дека ке го задеваат доколку е од село...
Фрустрации летаат на секаде бидејки е од таму.
Јас би рекла дека тоа воопшто не игра улога кој од каде е бидејки доколку одиме по тие правила постојат многу од град а се однесуваат на сељачки начин што е многу полошо.
А има некои пак што живеат во село пак се по кул од некои од град.

Повелете.:)

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Најидиотскиот пост (цитат) што сум го прочитал .. па што ако е од село бе ? Треба само од град дечко/девојка да се фаќа ? Мене ми се смееше некој ? -Не : )
Свашта ..

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Зошто постојат вакви личности на кои им е важно од кај е партнерот? - Уште една будала на светов. Ништо повеќе.
Се замараат со мислењата на друштвото дека ќе го задеваат доколку е од село... - Уште еден факт што докажува дека е будала, слуша мислења од други личности.
Мене никогаш не ми било важно од каде е таа што ја сакам, се додека се сакаме. Големо чудо пак ако е од град. Со тоа што е од град не значи дека е попаметна од некоја девојка од село.

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Најидиотскиот пост (цитат) што сум го прочитал .. па што ако е од село бе ? Треба само од град дечко/девојка да се фаќа ? Мене ми се смееше некој ? -Не : )
Свашта ..

Не ти се смееле ама еве постојат личности кои маваат ремет на сметка на тој што фака девојка од село...

-Ке одиш на нива,ке стануваш со кокошките и петлите,ке пиеш исклучливо молзено млеко...
И на некој толку му фали да ја прекине врската или пак да започне...
Другарка ми има дечко од село тоа е добро прифатено од друштвото,згора на тоа и дечкото е океј...Но нејзина братучетка од реметењето на останатите мораше да прекине...

Сепак индивидуалное е...нели?:)
Зависи од околината кај што се наогаш...Некои прифакаат некои реметат.

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Не ти се смееле ама еве постојат личности кои маваат ремет на сметка на тој што фака девојка од село...

-Ке одиш на нива,ке стануваш со кокошките и петлите,ке пиеш исклучливо молзено млеко...
И на некој толку му фали да ја прекине врската или пак да започне...
Другарка ми има дечко од село тоа е добро прифатено од друштвото,згора на тоа и дечкото е океј...Но нејзина братучетка од реметењето на останатите мораше да прекине...

Сепак индивидуалное е...нели?:)
Зависи од околината кај што се наогаш...Некои прифакаат некои реметат.
Е добро де .. лошо е малку да смениш некои работи во животот ?
Јас никогаш ништо од другарите и блиските не слушнав да ми рече .. туку сите ми посакаа среќа .. : )

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
(facepalm)

Зарем местото на живеење претставува некоја норма,
за тоа дали ќе бидам со партнерот или не?
Или тие што се родени во град се попаметни од тие кои се родени и израснати во село?

Глупост тотална и бламажа за личноста која поставува вакви глупи прашања.