Поентата ми е дека толку се ретки што не се ни малцинство туку обична колатерална штета. Добро, безвезе ја формулирав реченицава.Јас не те разбирам појаснување?
Поентата ми е дека толку се ретки што не се ни малцинство туку обична колатерална штета. Добро, безвезе ја формулирав реченицава.Јас не те разбирам појаснување?
Поентата ми е дека толку се ретки што не се ни малцинство туку обична колатерална штета. Добро, безвезе ја формулирав реченицава.
Истиот муабет беше правен на друг форум, и не, ептен не си во право. Значи по твоја логика јас треба да дозволам некоја да ми се препичава, да ме понижува, индиректно да ми потенцира "i have a vagina, so i make the rules." и сето тоа јас треба да го трпам, во спротивно јас сум пи*чка?Тоа што денес се потребни стројници ми дава до знаење дека маживе станале... пи*ки. Јас да сум женско, и да ми застане некој и да ми рече „еј го знаеш оној, е оној де, е тој те свиѓа“ има да го отерам у три лепе пи*де материне. (со извинение)
И се’ уште тврдам дека оние машки кои што се одлучуваат на толку неубав начин на пристап и стројници не се машки со гордост туку се машки без никаков капацитет на дијалог.
Нека се обиде некоја да ме навреди, во истиот момент ќе си го свитка опашот и од фраерка ќе излезе нешто сосем спротивно.
Во ниту еден момент не реков дека треба да го трпиш. Реков нека проба некоја мене да ме навредува итн, има да и вратам на лесен и убав начин, па после да биде дека извртувам муабети и од фраерка да излезе нешто сосем друго.Истиот муабет беше правен на друг форум, и не, ептен не си во право. Значи по твоја логика јас треба да дозволам некоја да ми се препичава, да ме понижува, индиректно да ми потенцира "i have a vagina, so i make the rules." и сето тоа јас треба да го трпам, во спротивно јас сум пи*чка?
Реков претходно кои се денес "мажите со муда". Оние што одат по тактика - од сто, кај една ќе упали. Баш им е гајле што јадат во просек по 5 корпи во вечер, ако ќарат една, јаки мажишта се. Ма немој молим те. Тоа за мене се обични сељаци без трунка достоинство.
Зарем претерување со комплименти ќе биде ако ти рече некој „Сенката ти стои многу добро на бојата на очите“. „Имаш прекрасни гради“ „Фустанот ти е прекрасен“.Нагласено беше дека,,се што е претерано,,не е нешто за уживање.
Но секое тенџере си има свое капаче,на кој му се претерува нека си претерува,на кој му се ужива во таквите претерувања нека си ужива,.
Да му лупам еден куп комплименти или обратно на некој кој прв пат го гледам,нека ме извини ама тоа не ми прија,се знае дека е извештачено и не реално.
Море итекако сум навикната на внимание,кое задолжително треба да го има,ако не постои внимание,не постои причина за ништо заедничко.
Но на прв пристап клечење на колена?
Не благодарам,клекни малку подесно од мене,ма и полево да е,не ми смета.