Лафум гивгилиски и не са замарум!

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
melpomena , гивигличани са од времто оговарачки град и сите си завидават един меѓу друг, ама ваден шо читум по фан странте за гевгелија, се е одано у к*ац буквално, жив срам сите са оговарат един со друг и си завидават се по занигде и по занигде стануве...цццццц

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
melpomena , гивигличани са од времто оговарачки град и сите си завидават един меѓу друг, ама ваден шо читум по фан странте за гевгелија, се е одано у к*ац буквално, жив срам сите са оговарат един со друг и си завидават се по занигде и по занигде стануве...цццццц
Трајче,са сугласавум су тебе,неможум да и са изначудум на Гивгилиа...јас уствари сум само доселеник уф Гивгилиа кој "уживе" ву неа само скоро 5 гудини. :)
Ем угуварачки,ем завидлив народ,поготово за дошљаците..но,како и во секуј град,тка и тука има секаков народ.
Јас пузнавум ного прекрасни љујге уф него,со исклучок поготово на баграта за која шо мисљум дека лафиш :D

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Трајче,са сугласавум су тебе,неможум да и са изначудум на Гивгилиа...јас уствари сум само доселеник уф Гивгилиа кој "уживе" ву неа само скоро 5 гудини. :)
Ем угуварачки,ем завидлив народ,поготово за дошљаците..но,како и во секуј град,тка и тука има секаков народ.
Јас пузнавум ного прекрасни љујге уф него,со исклучок поготово на баграта за која шо мисљум дека лафиш :D

Тука чувек требе 1 месец најмалце да биде, и одма ќе а виде праавта ситуација во градот, а за 5 години ги знајш веќе как дишат, јас 20 години тука растум ги знам сите ного убаво од малечок не шо исти останале со години туку на уште полошо терат и мшки и жеснки мамата си а е*але!

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
282831_477750958944484_627733419_n.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
parvati го јадоа немиен К.К Куманово :giggle Јаки сте ама со судии, цела утакмица влечеа за вас, али господ гледа :)
А тој Димчевски е тешко провокаторче така наречено тешко педерче, само провоцираше и ги пцуеше играјачите, за малку ќе го јадеше боксот од некој, за среќа не тука, ама на некој друг гостински терен не му бега :D

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Да 8 разлика во продолжение, али сите четвртини судиите ги уништиа Кожув, таква утакмица не сум гледал збесна публиката, добро што не влегоа на теренот :D Имаше многу конфликти помеѓу играчите, а и двете клупи на Кожуф и Куманово многу малку фалеше да се степаат и се лом да стане :D

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ааииии прудужејтци са играле, вуф на крајо сме го испијале...
заслужистего прво место, воа ви е пусљаден пут што сте го согазиле Куманоо : ) ча видиш хаха
Иде ли ми џевџелиски.. ?