Најава на албуми од групи и пеачи

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Пинк се враќа на крајот на оваа година со нов албум. Од дамна ја немаме слушнато. Се изгуби човекот. :D

Linkin Park најавуваат нов албум. Бендот ја најави премиерата на својот нов албум за 26-ти јуни.
Албумот е ко-продукција на Рик Рубин и вокалистот и мулти-инструменталист на Linkin Park.
Првиот сингл од новиот албум, "Burn It Down" својата премиера ја имаше на 16 април.
Бендот, исто така, најави дека ќе заминат на голема турнеја годинава заедно со Incubus.

А за овие нашиве да не збориме, секој ден вадат нов албум. :giggle(facepalm)

А Еминем незнам веќе дали да го кажам, зошто на човекот секој албум му е последен. :rofl

ТУка постирајте нови албуми што излегле скоро или треба да излезат.

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Green Day го најавуваат својот албум ¡Uno! за 25 септември. :igra

• Ми се допаѓа
Реакции: Marick14

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Пинк се враќа на крајот на оваа година со нов албум. Од дамна ја немаме слушнато. Се изгуби човекот. :D

Linkin Park најавуваат нов албум. Бендот ја најави премиерата на својот нов албум за 26-ти јуни.
Албумот е ко-продукција на Рик Рубин и вокалистот и мулти-инструменталист на Linkin Park.
Првиот сингл од новиот албум, "Burn It Down" својата премиера ја имаше на 16 април.
Бендот, исто така, најави дека ќе заминат на голема турнеја годинава заедно со Incubus.

А за овие нашиве да не збориме, секој ден вадат нов албум. :giggle(facepalm)

А Еминем незнам веќе дали да го кажам, зошто на човекот секој албум му е последен. :rofl

ТУка постирајте нови албуми што излегле скоро или треба да излезат.
Извини што прашувам, ама стварно не ми е јасно. Ова за Линкин Парк на 26-ти јуни 2013 е издавањето? :^)

Mardy Bum

Староседелец
25 април 2012
177
180
643
behind you!
10 септември излегува новиот албум на The XX - Coexist, една од песните (Angels) веќе излезе во јавност
enjoy!