Европско Првенство Фудбал 2012

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Иста игра ќе играат и со Шпанија. Ќе им дадат гол и бункер. И после ај дај им гол на жабарите. Ќе освојат Европско. Овој пат точна ми е прогнозата.
Е арно де, и двата фаворита ми се во финале. Кој и да победи, подееднакво мило ќе ми биде. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Marick14 and Blondie

Blondie

Староседелец
19 февруари 2012
612
1,085
1,093
хаха кој губи има право да се лути. Иначе никој не е непобедлив, па ни Германија. И ви реков вчера дека Италија и Шпанија е финалето. :igra
И јас се приклучив кон тоа-абе ние си знаеме-Италија ќе бидат шампиони ;)

m.o.p.

Активен Член
14 февруари 2012
348
221
43
34
Чајџилница
А тоа беше која утакмица?
koja сите во сите утакмици Итаља играше напаѓачки сосема спротивно од она нивнот Катаначо ако барем малце се разбираш во фудбал ке признаеш дека игра Итаљља најдобар фудбал на Еуро 2012
ама бидејки си за ДОјчланд а Дојчланд изгуби до Итаља биди барем маж и признај

fantina

Истакнат Член
29 април 2012
112
163
343
Поздрав од Супер Марио до германците и нивните верни навивачи. (wave):wavespin
Шпанија се следни (pivo)
Балотели ќе и ја одземе невиноста на мрежата на Касиљас. :D

Дејмон

Староседелец
16 февруари 2012
456
650
1,093
Unknown
Реков дека ќе навивам, победија.
Балотели колку што го сакам во моментов, никого никад не сум сакал. Нигер најак!
И далеку од тоа дека Италија играше бункер. Сите видовте какви шанси промаши Маркизио, па и Балзарети, Ди Натале и кој ти не. Тоа дека играле бункер е чист изговор. Германија играше одлично гледано тактички, но не ги реализираше своите шанси а правеше и некои ситни грешки во одбрана кои Италијаните ги искористија.
Во финале сеа незнам за кого да навивам, дали за дециве од Барса + Рамос, Касиљас и Силва или пак за Бало и Јувентус.

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743