Се подновивме! - CRNOBELO.com со нов дизајн

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Драги пријатели,

Денес сме посебно радосни. Како кога детенце се радува на шеќерна волна. Како кога се радуваме на Сонцето во зимските денови.

Како кога на просјакот ќе му дадете парче леб. Како кога долго не сте се виделе со пријателите и имате можност да ги прегрнете. Како кога кутрето се радува кога ќе му дојде газдата.

После 4 години постоење пред вас е новиот дизајн на CRNOBELO.com – нашиот повод да се радуваме денес.

Потребно ни беше освежување, затоа и се посветивме доволно долго да го добиеме она што го имавме замислено.

se-podnovivme.jpg

Сакавме да ја задржиме едноставноста и прегледноста, но сепак да се модернизираме. Ги истакнавме оние категории на вести кои најмногу сакате да ги читате, ги задржавме постоечките бои, но го поедноставивме логото.

Му благодариме на тимот кој посветено работеше изминативе месеци за да го добиеме овој производ.
Сепак, најважно ни е вашето мислење па ќе ни биде драго да го добиеме вашиот фидбек.

Знаеме дека бевте навикнати на нешто малку поинакво, но сите промени се добредојдени особено ако се во вистинска насока. Веруваме дека ќе продолжиме да бидеме дел од вашето секојдневие.

Ви посакуваме пријатен ден!

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
Ве фативме во лагата не ви е од денес, туку од синоќа во подоцните часови :zelen
инаку ми се харесва страната со хороскопот :)

со здравје да си го носите новиот дизајн и да имате се повеќе и повеќе посетители :) (inlove)

• Ми се допаѓа
Реакции: ipopovski

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
ептен ми се допаѓа почетната страна на Црно бело,
како и се останато само имам мааала забелешка...
од тие рекламите или што и да е не можам по 15 мин да дојдам да кликнам на форум, а тоа страшно ме нервирА:(

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
...само имам гооолема забелешка...
од тие рекламите или што и да е не можам по 15 мин да дојдам да клинам на форум, а тоа страшно ме нервирА:(

па нели треба некој да заработува од тие реклами? :) :pusi

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
па нели треба некој да заработува од тие реклами? :) :pusi
дааа, треба ..тоа е во ред...ама барем врз она ФОРУМ да не бидат:zelen
да можам одма да си влезам....
а страницата е најдобра мислам од сите до сега...

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
  • Ми се допаѓа
Реакции: lady_blue

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
ејјј шо ќе заборавев....
и пред тоа со стариот дизајн беше убо ама сеа уште поубооо...она делчено под временската прогноза и препораките...мислам порано се викаше "Онака" а сеа не глеам име...
лајк ит вери мач(inlove)(y)

• Ми се допаѓа
Реакции: ipopovski