Нови пораки на профил | Црнобело Форум

Нови пораки на профил

Што е тоа љубов?

Се прашувам дали е тоа кога некој сакаш или кога некој почитуваш,дали е љубов кога рониш солзи за некој што не вреди ни повеќе од твојот нокт дали е љубов мокра перница,дали е љубов црвени очи,никогаш не ми било јасно и никој никогаш ми нема кажано.
Каде си да те гледам повторно како плачеш пред мене,да ме молиш за прошка за да ти ги опростам грешките,и себе си да си ги опростам солзите пролиени за