Најнови активности

 • G
  grupa serigii одговори на темата Раскази - Хумор и Сатира.
  АФОРИСТИЧКИ ВЕСТИ Несме неоправдано скептични. Коронавирус кај нас не постои. Уште не лазат вошки. Светска пандемија, Коронавирус ...
 • A
  Vlakna na race noze telo penis I sekako karakter
 • A
  Anita Nikoloska одговори на темата Анален секс.
  Mene decko mi(*****) mi stava cepce pola saat pred analen seks. PS; Nemozam sama da si stavam.
 • A
  Anita Nikoloska reacted to Дамјана Ѓ's post in the thread Фетишизам with Like Like.
  Фетиш ми е неговиот говор на тело. Неодоливо ми е кога ќе го видам дека очекува јас сама да му седнам в скут :mstickle.
 • A
  Aristokrat reacted to Prashina's post in the thread Омилени стихови with Like Like.
  ЗАБРАНЕТО Е (Пабло Неруда) Забрането е да плачеш, а да не научиш ништо, да се разбудиш, а да не знаеш што со себе, да си уплашен од...
 • A
  Aristokrat reacted to Luckky's post in the thread Омилени стихови with Like Like.
  Еден ден некој ќе ги здипли нашите ќебиња и ќе ги прати на хемиско чистење од нив да го истрие последното зрнце сол, ќе ги отвори нашите...
 • Avarti
  Avarti одговори на темата Работа од соништата.
  Моето најдобро искуство беше со компанија instaforex основана од Ildar Sharipov Јас работам долго време. Обезбедува широк избор на...
 • woworld
  woworld започна нова тема:
  Здраво на сите, видов дека таква тема уште нема отворено. Нудам работа од дома во Фармаси. Барам соработници кои сакаат да заработат...
 • woworld
  woworld одговори на темата Огласи за вработување.
  Барам соработници за работа од дома во Фармаси. Членството е бесплатно.