Најнови активности

 • Danny S
  Danny S reacted to Dragana27's post in the thread Вицови with Like Like.
  Разговараат снаа и свекрва, и свекрвата и вика на снаата: -Снао кога ќе станам наутро ако китката ми е на десна страна значи добра сум...
 • Danny S
  Danny S reacted to вован1's post in the thread Вицови with Like Like.
  - Иванов, повторно доцнивте на работа! Што овој пат? - Будилникот е скршен. - Повторно будилникот. Можете ли да дојдете до нешто ново...
 • Danny S
  Danny S reacted to -alf-'s post in the thread Вицови with Like Like.
  Шета по улица еден уплакан човек , му пришле неколку луѓе да го прашаат што му е. - човеку зошто плачеш -го изгубив синот и не можам да...
 • Danny S
  Danny S reacted to вован1's post in the thread Вицови with Like Like.
  Три етапа на човешкото развитие: Ентусиазмът е, когато имаш повече от достатъчно сили, но няма знания. Сарказмът е, когато знаеш, но...
 • Danny S
  Danny S reacted to вован1's post in the thread Вицови with Like Like.
  Некако човек прошета низ пустината и гледа бунар. - О, конечно вода! Потоа, главата се крева од бунарот и вели: - Каде е водата? ~~...
 • Danny S
  Danny S reacted to пријателство's post in the thread Вицови with Like Like.
  hahahahaha dobar
 • Avarti
  Во која било земја, можете да работите преку Интернет од дома. Ангажирајте во трговија, на пример. Постојат многу упатства и демо верзии...
 • вован1
  вован1 одговори на темата Вицови.
  Некако човек прошета низ пустината и гледа бунар. - О, конечно вода! Потоа, главата се крева од бунарот и вели: - Каде е водата? ~~...
 • П
  пријателство одговори на темата Вицови.
  hahahahaha dobar
 • Danny S
  Danny S одговори на темата Вицови.
  Дегустаторот во една фабрика за вино починал па затоа компанијата решила да вработи нов дегустатор. На огласот за работа се пријавил...
 • G
  grupa serigii одговори на темата Раскази - Хумор и Сатира.
  AФОРИСТИЧКИ ВЕСТИ ЧЕКАМ ДА ГИ ВИДАМ НОСИТЕЛИТЕ НА ПАРТИСКИТЕ ЛИСТИ. АМНЕСТИРАНИ ВИДОВ, ЧЕКАМ ДА ГИ ВИДАМ ОНИЕ СО КАЧУЛКИ. ФОРМИРАНА...
 • Mnogo Bitno
  Mnogo Bitno одговори на темата За 10 години....
  Auuu :) ne vo Mk sigurno :trca
 • poslusen
  poslusen одговори на темата Деловна облека М/Ж.
  Оваа облека за кое работно место е? Многу убави нозе во убави хулахопки...може како модел работи, за сликање.
 • poslusen
  poslusen reacted to melpomena's post in the thread Деловна облека М/Ж with Like Like.