Unreal Tournament 2004

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,367
4,942
1,173

Unreal Tournament 2004, уште позната и како UT2K4 или UT2004, е компјутерска игра со пукање развиена од Епик Гејмс и Дигитал Екстримс. Таа е дел од серијата Unreal игри и е продолжение на Unreal Tournament 2003 и оригиналната Unreal Tournament.
Покрај промените во играта и визуелните ефекти, една од новите промени во Unreal Tournament 2004 е тоа што се вклучени и возила и во гејм типот Onslaught.
Еве ги официјалните трејлери за сите делови.

Ја имам играно пред едно четири години и игричката ми беше интересна. Ја има некој играно? Како ви се допаднала?
 

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,266
9,107
1,683
некако ми е сложена....во компјутеров имам некоја демо верзија на UT3, ја имав инсталирано ама појма немав како се игра :)
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,367
4,942
1,173
некако ми е сложена....во компјутеров имам некоја демо верзија на UT3, ја имав инсталирано ама појма немав како се игра :)
Интересна ми е мене, и ја симнав 2004-ката. Отварам фолдерот гледам руско мени, викам океј ќе ја играм на руски, уклучувам инсталацијата, ми покажува ерор. За џабе си дадов 3 гб у пм. :besen
 

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,266
9,107
1,683
Интересна ми е мене, и ја симнав 2004-ката. Отварам фолдерот гледам руско мени, викам океј ќе ја играм на руски, уклучувам инсталацијата, ми покажува ерор. За џабе си дадов 3 гб у пм. :besen
ист проблем така.....само за gta :D
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp