Ulyana Sergeenko колекција 2012

The_countess

Истакнат Член
10 јуни 2012
441
547
193
25

Руската историја беше инспирација за главниот уредник на рускиот "Glamour",Ulyana Sergeenko. Ова е нејзина прва колекција. Се што можам да кажам за колекцијата е еден збор - Бајка, руска бајка.. Јас искрено се заљубив во креацииве (inlove)