Team Fortress 2

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,016
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Игра некој? Како ви се допаѓа? Со кој играте најмногу?
Мене ептен ми е заразна и дефинитивно уникатна игра. Најчесто играм со снајперистот. :)



 

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,016
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Немам играно сигурно цела година... Иначе, која мапа ви е омилена? Мене ми беше Badwaters, какви тепачки паѓале доле на point-от, најинтересно кога браниш и од сите страни те напаѓаат.

Badwater.jpg

Еве некои од другите кои ми се допаѓале:

Barnblitz

Barnblitz.png

Goldrush (ама другата верзија е подобра, само слика немам)

Goldrush.jpg

Granary

Granary.jpg

Hoodoo

Hoodoo.jpg

Thunder Mountain

Thunder Mountain.png

Upward

Upward.png

Well

Well.png