Summer Styles/Летен стил

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,492
14,405
1,683
во светот на бајките
Кога сонцето ќе ја избрка ладната зима ,сите ги прередуваме плакирате и ги вадиме нашите летни парчиња на видик.Шопингхоличарите секоја недела одат да си се подноват со некое ново парче кое што е тренд ова сезона за да си ја надополнат летната колекција на алишта.Некои пак не ги инетересира што е во мода и си фураат свој оргинален стил,уживаат во тоа што се чувстуваат најубаво без разлика дали е модерно или не.
Овде би можеле да ги споделите вашите мислења околу вашиот летен стил и да поставите фотографии од летни стилови кои ви се допаѓаат.