Sniper ghost warrior 1/2

Како ја оценувате Sniper ghost warrior 2

 • Одлична е

  Votes: 2 33.3%
 • Не ми се допаѓа

  Votes: 0 0.0%
 • Сеуште ја немам играно

  Votes: 4 66.7%

 • Total voters
  6

georgi

Нов член
30 септември 2012
16
3
3
За да ја дознаате каква е играта погледнете го видеото

Инаку за да ја играте ако предходно ви се допадна играва еве што машина треба да поседувате:

OS: Windows XP, Vista or Windows 7, with the latest Service Pack
Processor: Intel Core 2 Duo at 2Ghz, or AMD Athlon 64 x2 2Ghz, or better
Memory: 2GB
Hard Disk Space: 8 GB
Video Card:NVidia 8800GT with 512Mb RAM or better
DirectX®: 9.0c
Sound: DirectX Compatible Sound Card

Коментар за играта:

Sniper: Ghost Warrior 2 is the only multi-platform, first-person, modern shooter exclusively designed around the sniper experience. It takes the bulls-eye precision of its predecessor to new and exciting heights, offering more diverse sniper challenges; a rebuilt AI system and the thrilling “one shot, one kill” precision that made the original a huge hit, selling 3 million copies worldwide. Taking advantage of the advanced capabilities of the CryENGINE3, Sniper: Ghost Warrior 2 also delivers striking graphic environments.
Ако веќе се одлучивте да ја играте и сакате да ја инсталирате еве видео каде што можете да погледнете како се инталира:
Неколку слики...
ss_4a6d9c4f8bb7fedacca64ba5c66f400ca801e7ad.1024x768.jpg
ss_4cf15f7feec0efa89d36433be85cd4e4a6e79d72.1024x768.jpg
ss_6ed9928abd29c4c02a068a60662d4a80cbc169ba.1024x768.jpg
ss_9394c7938ba424434bfcd75a7511ca099ee21c3c.1024x768.jpg
ss_fe71b511f16393b69ff7ab74940e86ca3988ed9a.1024x768.jpg

Ако имате некои прашања околу играта слободно прашајте ќе ви одговорам во набрз можен рок. Или пак посетете ја мојата страница еве Кликни тука


На крај да оставам мој коментар за играва прво според мене ако сакате да ја доживеете во правата смисла играва мора да ја играте на најдобра резолуција и на добра машина и тн. Можеби има некои мали недостатоци играва но со оглед на тоа што играта е само 6 gb Според мене е одлично направена.

Коментарите ви ги препуштам вам. :)