PS VITA

Дали е најдобра handheld console ?


  • Total voters
    4

Sober_Soul +_+

Полноправен Член
17 јануари 2013
37
22
8
26
Доста време не бев уклучен на форумов,но едно нешто ме заинтересира да са уклучам пак.Тое е PS VITA.Ме интересира какво мислење имате за него во врска со игрите,специфичностите негoви итн.За некое време очекувем да купам едно и уште некоја игра.Ме интересира што мислите дали вреди како handheld console или не?
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Harmonija

Sober_Soul +_+

Полноправен Член
17 јануари 2013
37
22
8
26
Во анкетава гледам дека викате дека не е најдобра handheld console тогаш што викате која е најдобра Handheld console според вас?