Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Premier League 2017/18 (FA Cup, Carabao cup, Championship)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="existence" data-source="post: 364420" data-attributes="member: 621"><p>Мене изненадувачки ми е колку Алиоски го прифатија во Лидс Јунајтед, па имаше дури и илјадници фанови кои што ги гледаат репрезентативните утакмици и се молеа да не им се повреди. </p><p>Нешто се шушка дека Лаказет го наговарал Гризман кој што му е најдобар пријател да му се придружи во Арсенал иако искрено ми е незамисливо. Би сакал да се изгради повторно француско јадро во тимот затоа што некако Венгер најдобри резултати покажува кога има вечина французи во тимот. Англиското јадро со Гибс, Волкот, Велбек, Вилшер, Џенкинсон, Чембрлејн не даде никакви резултати и го уништи стилот по кој Арсенал беше препознатлив. На сето додај ја и пасивноста на Озил, „спринтот“ и дриблингот на Жиру и ете ти тим кој едвај опстанува во топ5.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="existence, post: 364420, member: 621"] Мене изненадувачки ми е колку Алиоски го прифатија во Лидс Јунајтед, па имаше дури и илјадници фанови кои што ги гледаат репрезентативните утакмици и се молеа да не им се повреди. Нешто се шушка дека Лаказет го наговарал Гризман кој што му е најдобар пријател да му се придружи во Арсенал иако искрено ми е незамисливо. Би сакал да се изгради повторно француско јадро во тимот затоа што некако Венгер најдобри резултати покажува кога има вечина французи во тимот. Англиското јадро со Гибс, Волкот, Велбек, Вилшер, Џенкинсон, Чембрлејн не даде никакви резултати и го уништи стилот по кој Арсенал беше препознатлив. На сето додај ја и пасивноста на Озил, „спринтот“ и дриблингот на Жиру и ете ти тим кој едвај опстанува во топ5. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Premier League 2017/18 (FA Cup, Carabao cup, Championship)
На врв
Bottom