Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Premier League 2017/18 (FA Cup, Carabao cup, Championship)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="existence" data-source="post: 364125" data-attributes="member: 621"><p>И годинава да си отвориме тема и да си коментираме за англиски фудбал. </p><p>Премиер лига 2017/18-та добро познат формат 20 клубови. Конечно Сандерленд не се во ПЛ после којзнае колку години спасување во последно коло. Хадерсфилд и Брајтон се новите тимови, Борнмут успеа да го сочува местото лани, Њукасл со Рафа се старо-нови премиерлигаши, Арсенал после 20 години не успеа да избори пласман во топ 4 и сезоната ја стартуваа со катастрофална игра и лоша атмосфера. Конте изгуби два трофеи од Венгер, и двата дуели после тешка борба победи Арсенал. </p><p>Деновиве стигна и првото отпуштање, Франк де Бур после ужасниот старт на Кристал Палас доби отказ и оштета од 5 милиони фунти. </p><p>Тотнам ги следи клетвата на Вембли откако се преселија таму поради реновирање на White Hart Lane и уште чекаат на првата победа „дома“.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="existence, post: 364125, member: 621"] И годинава да си отвориме тема и да си коментираме за англиски фудбал. Премиер лига 2017/18-та добро познат формат 20 клубови. Конечно Сандерленд не се во ПЛ после којзнае колку години спасување во последно коло. Хадерсфилд и Брајтон се новите тимови, Борнмут успеа да го сочува местото лани, Њукасл со Рафа се старо-нови премиерлигаши, Арсенал после 20 години не успеа да избори пласман во топ 4 и сезоната ја стартуваа со катастрофална игра и лоша атмосфера. Конте изгуби два трофеи од Венгер, и двата дуели после тешка борба победи Арсенал. Деновиве стигна и првото отпуштање, Франк де Бур после ужасниот старт на Кристал Палас доби отказ и оштета од 5 милиони фунти. Тотнам ги следи клетвата на Вембли откако се преселија таму поради реновирање на White Hart Lane и уште чекаат на првата победа „дома“. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Premier League 2017/18 (FA Cup, Carabao cup, Championship)
На врв
Bottom