Playlist (Плеј листа) | Црнобело Форум

Playlist (Плеј листа)

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,053
1,183
Си правете ли плејлисти?
Кои песни ви се во плејлистата?
Колку плејслити имате?

Најлесно е со слика, направете принт скрин и прикачете или пак набројте.

Јас сега имма 2 плејлисти, но Favourite најчесто си ја слушам. Еве ги песните.
playlist.jpg
 

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,204
423
Дома пред Пц
често ја менувам...какво ми е расположението, таква музика слушам....има денови коа ми се менува расположението...па според тоа и музиката...пример од heavy metal може да се рипне на Chillout :) и слично
 

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,270
9,112
1,683
моја плејлиста......мешано...претежно ромаско-молдавско-украинско-руска музика.....помешана со латино а исто и крафтверк во последно време........