Online Football

Podem

Староседелец
15 февруари 2012
360
356
1,063
300.000.000 BC
Незнам дали има присутни и заинтересирани за онлајн забава,инаку доста интересна е играва ја играме со пријатели кога нема што да правиме.
Линкот е http://haxball.com/ . Се креира соба се одбира максимум број играчи,влегувате одбирате тим BLUE или RED и играте. Едноставни се контролите стрелките + x за шутирање. Топката се шутира на онаа страна на која се наоѓа од вас. Ќе сфатите после неколку партии.
 
  • Like
Реакции: Aristokrat