Online интернет продавница за чевли?

we3fan

Нов член
4 ноември 2018
2
0
1
40
Здраво на сите.

Сакам да порачам чевли преку интернет, досега никогаш не сум порачувал обувки и не знам ниедна web страна.
Може ли да ми предложите некоја добра online интернет продавница за чевли?
Може да биде од Македонија или од друга држава.

Поздрав до сите и однапред ви благодарам.
 

we3fan

Нов член
4 ноември 2018
2
0
1
40
Ти благодарам многу Macedon, сакам да порачам машки кондури, досега имам носено марки "Lander Jack" и "Rossini" и сум задоволен, сега локално не можам да ги најдам па сакав да пробам ако можат да се купат преку интернет. Се надевам дека ќе најдам нешто на страните што ми ги предложи, фала ти многу уште еднаш.