OMFO - Our Man From Odessa | Црнобело Форум

OMFO - Our Man From Odessa

Мортидо

Староседелец
6 март 2012
1,056
1,574
1,133
Yellowknife, NT, Canada
metatron86.deviantart.com
ОМФО е уметничко име на Герман Попов, музичар од рускиот град Одеса. Прави електронска музика со примеси на балкански, ориентален, руски и др. мелоси. Повеќе инфо на фан страната на ФБ http://www.facebook.com/OMFOofficial?sk=wall Случајно го најдов во една компилација од Буда Бар, мене интересен ми е. :)