League Of Legends

Sober_Soul +_+

Полноправен Член
17 јануари 2013
37
22
8
26
Овде можете да коментирате во врска со оваа игра,тактики,херои,стекнувате пријатели.Се надевам дека тие што играат League Of Legends ке бидат задоволни од оваа тема...а се надевам дека доста луѓе од Македонија ја играат оваа игра.:);):* Линк:http://eune.leagueoflegends.com/
 

Sofija...

Истакнат Член
23 ноември 2012
256
358
363
24
Брат ми помалиот таа работа ке го прашам да си размените акаунти ли како се викате што ја знам не се разбирам мноогу!:zelen